Aanmeldformulier innovatiemissie Canada / Verenigde Staten Waterstof 2023 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Aanmeldformulier innovatiemissie Canada / Verenigde Staten Waterstof 2023

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen zijn de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vastgelegd.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is 1 van de voorwaarden. Indien u nog geen MVO-zelfscan heeft ingevuld of de MVO-zelfscan is ouder dan 12 maanden, dan zult u separaat van ons een link ontvangen met het verzoek deze per ommegaande in te vullen.

Lees de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Door dit aanmeldingsformulier te versturen, gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Omschrijf uw organisatie en uw interesse in Canada en de Verenigde Staten. Denk hierbij aan technologische expertise, toepassingsgebieden, plek in de waardeketen etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.


Facturatie

Na afloop van de innovatiemissie ontvangt u een factuur voor deelname. Deelnamekosten zijn € 250 excl. btw per persoon. 
Graag onderstaande gegevens die voor de facturatie nodig zijn invullen:

Privacy

RVO voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Daarom vragen wij u akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden:

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden* *
Deelname organisatie *
U kunt deelnemen aan een innovatiemissie namens een organisatie. Via dit aanmeldformulier bevestigt u dat uw aanmelding is afgestemd met de bevoegde persoon van de organisatie.

Automatische bevestiging van inschrijving

U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw inschrijving op uw e-mailadres. Als u geen bevestiging van ons ontvangt, is er iets misgegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling Innovatiezending: innovatiemissies@rvo.nl.

Let op: een ontvangstbevestiging is geen bevestiging van deelname. Wij informeren u over uw deelname als de inschrijving is gesloten.