Aanmeldformulier Innovatiemissie digitale sleuteltechnologieën voor AMR India - 13 tot 17 juni 2022 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Aanmeldformulier Innovatiemissie digitale sleuteltechnologieën voor AMR India - 13 tot 17 juni 2022

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen liggen de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vast.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is één van de voorwaarden. Om te beoordelen of uw bedrijf of organisatie voldoet aan de voorwaarden, moet u bij uw aanmelding een MVO-zelfscan invullen.

Lees ook de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Bij het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze deelnemersvoorwaarden en onze privacyvoorwaarden.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Heeft u de MVO-zelfscan ingevuld?

Om deel te nemen aan deze missie moet u de MVO-zelfscan invullen. Als u dat nog niet gedaan heeft, kunnen wij uw aanmelding niet verwerken.

MVO-zelfscan voor organisaties met minder dan 250 fte
MVO-zelfscan voor organisaties met meer dan 250 fte

Geef enkele trefwoorden die uw organisatie het beste omschrijven (in het Engels). Denk hierbij aan technologische expertise, toepassingsgebieden, plek in de waardeketen etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Automatische bevestiging van inschrijving

U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw inschrijving op uw e-mailadres. Als u geen bevestiging van ons ontvangt, is er iets misgegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling Innovatiemissies: innovatiemissies@rvo.nl.

Let op: een ontvangstbevestiging is geen bevestiging van deelname. Wij informeren u over uw deelname als de inschrijving is gesloten. Mede door COVID-19 en de bijkomende maatregelen/restricties kunnen de maximale deelnemersaantallen voorafgaand aan de missie nog wijzigen.