Aanmeldformulier Innovatiemissie duurzame luchtvaart Hamburg/Bremen | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Aanmeldformulier Innovatiemissie duurzame luchtvaart Hamburg/Bremen

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen liggen de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vast.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is 1 van de voorwaarden. Als u nog geen MVO-zelfscan heeft ingevuld of de MVO-zelfscan is ouder dan 12 maanden, dan ontvangt u van ons apart een link met het verzoek deze per ommegaande in te vullen.

Lees ook de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Door dit aanmeldingsformulier te versturen, gaat u akkoord met onze deelnemersvoorwaarden en onze privacyvoorwaarden.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

Aanmeldformulier

Voor iedere innovatiemissie maken wij een missieboekje, hét visitekaartje van de delegatie. U kunt het digitaal delen met uw contacten. De informatie die u invult in onderstaande verplichte velden vormt de inhoud van het missieboekje.

Geef enkele trefwoorden die uw organisatie het beste omschrijven (in het Engels).
Omschrijf uw organisatie en uw interesse in Duitsland (in het Engels). Denk hierbij aan technologische expertise, toepassingsgebieden, plek in de waardeketen etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Facturatie

Na afloop van de innovatiemissie ontvangt u een factuur voor deelname. Deelnamekosten zijn € 250 excl. btw per persoon. Hieronder vult u de gegevens in die voor de facturatie nodig zijn:

Privacyvoorwaarden *
RVO voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Daarom vragen wij u akkoord te gaan met onze privacyvoorwaarden: https://www.rvo.nl/over-ons/privacy
Deelname organisatie *
U kunt deelnemen aan een innovatiemissie namens een organisatie. Via dit aanmeldformulier bevestigt u dat uw aanmelding is afgestemd met de bevoegde persoon van de organisatie.

Automatische bevestiging van inschrijving

U ontvangt per mail een automatische ontvangstbevestiging van uw inschrijving. Ontvangt u geen bevestiging? Dan is er iets misgegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling Innovatiemissies: innovatiemissies@rvo.nl.

Let op: deze ontvangstbevestiging is nog geen bevestiging van deelname.