Aanmeldformulier Innovatiemissie Japan: fotonica, quantum- en nanotechnologie - 10-14 oktober 2022 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Aanmeldformulier Innovatiemissie Japan: fotonica, quantum- en nanotechnologie - 10-14 oktober 2022

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen liggen de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vast.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is 1 van de voorwaarden. Indien u nog geen MVO-zelfscan heeft ingevuld of de MVO-zelfscan is ouder dan 1 jaar, dan zult u separaat van ons een link ontvangen met het verzoek deze per ommegaande in te vullen.

Lees ook de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Bij het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze deelnemersvoorwaarden en onze privacyvoorwaarden.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Geef enkele trefwoorden die uw organisatie het beste omschrijven (in het Engels). Denk hierbij aan technologische expertise, toepassingsgebieden, plek in de waardeketen etc.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Omschrijf uw interesse in Japan en uw doelstelling in deelname aan deze missie.
Bijvoorbeeld ten aanzien van het programma
Bent u aanwezig op de informatiebijeenkomst op 15 juni?
Privacy voorwaarden
RVO voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Daarom vragen wij u akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden: https://www.rvo.nl/onderwerpen/juridische-zaken/privacy

Automatische bevestiging van inschrijving

U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw inschrijving op uw e-mailadres. Als u geen bevestiging van ons ontvangt, is er iets misgegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling Innovatiemissies: innovatiemissies@rvo.nl.

Let op: een ontvangstbevestiging is geen bevestiging van deelname. Wij informeren u over uw deelname als de inschrijving is gesloten. Mede door COVID-19 en de bijkomende maatregelen/restricties kunnen de maximale deelnemersaantallen voorafgaand aan de missie nog wijzigen.