Aanmeldformulier Innovatiemissie Waterstof China, 18-22 september 2023 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Aanmeldformulier Innovatiemissie Waterstof China, 18-22 september 2023

De Nederlandse overheid hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo ondersteunt zij de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen. In deze richtlijnen liggen de MVO-normen voor internationaal actieve ondernemers vast.

Om aan deze missie deel te nemen, moet u de OESO-richtlijnen voor multinationale ondernemingen volgen. Dit is een van de voorwaarden. Als u nog geen MVO-zelfscan heeft ingevuld of de MVO-zelfscan is ouder dan 1 jaar, dan ontvangt u separaat van ons een link met het verzoek deze per ommegaande in te vullen.

Lees ook de algemene voorwaarden voor deelname aan een innovatiemissie. Bij het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Maximaal 200 woorden, in het Engels
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Automatische bevestiging van inschrijving

U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw inschrijving op uw e-mailadres. Als u geen bevestiging van ons ontvangt, is er iets misgegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling innovatiemissies: innovatiemissies@rvo.nl.

Let op: een ontvangstbevestiging is geen bevestiging van deelname. Zodra de inschrijving is gesloten, ontvangt u hierover bericht. Mede door COVID en de bijkomende maatregelen/restricties kunnen de maximale deelnemersaantallen voorafgaand aan de missie nog wijzigen.