Laadhub Garage Noord | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Laadhub Garage Noord

Meer artikelen

Doel

Het doel van dit project is het maken van voldoende laadmogelijkheid bij Garage Noord voor de overgang naar elektrische bussen.

Dit project heeft voor deze investeringen een CEF-bijdrage ontvangen en ontvangt vanuit de DKTI-regeling subsidie voor deze investering in lokale infrastructuurvoorziening. GVB heeft als doel om al haar dieselbussen te vervangen door elektrische bussen, het realiseren van voldoende laadinfrastructuur op Garage Noord draagt bij aan deze transitie.

Korte omschrijving van de activiteiten

Aan de Metaalbewerkerweg in Amsterdam-Noord zal laadinfrastructuur worden aangelegd ter realisatie van een laadhub. Deze laadhub zal bestaan uit 39 stallingsladers (50 kW). De DKTI-cofinanciering worden gebruikt voor de aanschaf en installatie van de genoemde laders. De laadhub zal na afronding van het DKTI-project gebruikt door de elektrische stadsbussen van GVB (zowel geleed als ongeleed).

Locatie(s) waar het project uitgevoerd wordt

Metaalbewerkerweg, Amsterdam, Nederland

Overzicht van de deelnemers

Naam deelnemerType organisatieRol in project
GVB Activa BVOndernemingPenvoerder- en aanbestedende partij

 

Resultaat

Bijdrage doelstellingen DKTI Transport

Publicaties

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.