Woningfonds Annexum - Apeldoorn | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Woningfonds Annexum - Apeldoorn Fonds onverkochte woningen

Meer artikelen

Het woningfonds van Annexum in Apeldoorn omvat 170 appartementen in 3 woontorens met een totale waarde van ruim € 23 miljoen.

Beleggers ontvangen een basisrendement uit de huuropbrengsten en kunnen daarnaast een additioneel rendement ontvangen door de (tussentijdse) verkoop van vrijkomende appartementen.

Woningfonds Apeldoorn CV wordt beheerd door Annexum Beheer. Particuliere beleggers delen mee door middel van participaties van € 25.000. Het verwachte totale rendement bedraagt gemiddeld 8,3% op jaarbasis. Woningfonds Apeldoorn CV is het eerste fonds binnen het samenwerkingsverband van Annexum en Direct Wonen Vastgoed. Annexum richt zich binnen de samenwerking op de structurering en plaatsing van de woningfondsen en Direct Wonen Vastgoed concentreert zich op de verwerving, verhuur en verkoop van de woningen. Samen ontfermen ze zich over het beheer van de objecten.

Actoren

Het WIF is de aankoper en beheerder van de woningen, Domein de verkopende partij en de huurders zijn de potentiële kopers van de nieuwe woningen.
 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.