Registratie lokale overheden en zon op dak: werkgroep 2 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Registratie lokale overheden en zon op dak: werkgroep 2

Fijn dat u erbij bent. Deze werkgroep bestaat uit 3 sessies van ongeveer 4 uur. Registreer u alleen als u ook fysiek aanwezig kunt zijn bij de 3 sessies. 

Wij stellen u hieronder enkele vragen om een beter beeld te krijgen van uw casus en motivatie voor deelname. Is de informatie niet specifiek genoeg? Of wijkt uw casus veel af van het thema van de werkgroep? Dan nemen wij contact met u op om na te gaan of deelname aan de werkgroep of een andere vorm van ondersteuning bij uw casus passender is.

Neemt u een samenwerkingspartner (zoals een ondernemer, coöperatie, andere externe partner) mee naar de sessies, om samen aan uw casus te werken? Dat kan. Geef dat hieronder aan door 'ja' in te vullen. We ontvangen dan ook graag de gegevens van uw partner. 

Vul dit formulier zo volledig mogelijk in. Zo stemmen wij het programma nog beter af op uw wensen.

Door u te registreren met dit formulier, gaat u akkoord met het delen van uw contactgegevens met derde partijen die betrokken zijn bij de organisatie van deze werkgroep. Dit zijn adviesbureau OverMorgen, communicatiebureau Frisse Blikken en eventuele externe experts die betrokken zijn bij de werksessies.Uw gegevens worden gedeeld voor de communicatie over activiteiten van deze werkgroep.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Ik neem een samenwerkingspartner mee