Administratieve lastenverlaging bij De Wever | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Administratieve lastenverlaging bij De Wever

De Wever levert ondersteuning en zorg bij cliënten met dementie in thuissituatie. Het werkgebied is Tilburg.

De (wijk)verpleegkundigen ervaren steeds meer werkdruk. Het toekomstbeeld is dat deze trend zich de komende decennia zal doorzetten. Dit betekent dat er anders naar processen gekeken moet worden om efficiënter te kunnen werken; al met al met minder personeel en budget proberen meer cliënten te helpen.

(Wijk)verpleegkundigen hebben op dit moment geen overzicht van de in te zetten (innovatieve) hulpmiddelen bij cliënten. Er is geen informatie over beschikbare hulpmiddelen en toepasbaarheid in de woon-leefsituatie van cliënten. Daarnaast is het voor de (wijk)verpleegkundigen ook niet inzichtelijk in hoeverre producten en of diensten worden vergoed. De administratieve lasten zijn enorm, met name op het uitzoeken van alles rondom hulpmiddelen, bellen met leveranciers, verzekeraars/gemeenten, in verband met vergoedingen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.