Begeleiden nieuwe zorgmedewerkers thuiszorg en optimaliseren gebruik PUUR | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Begeleiden nieuwe zorgmedewerkers thuiszorg en optimaliseren gebruik PUUR

Brabantzorg biedt woonzorg, welzijn, dementiezorg, dagbesteding en palliatieve terminale zorg aan ouderen. Brabantzorg biedt dit palet van zorg aan vanuit haar locaties van het label Brabantzorg in de regio Oost-Brabant.

  • Begeleiden nieuwe zorgmedewerkers thuiszorg:
    Brabantzorg wil nieuw in dienst getreden werknemers (verpleegkundigen, verpleegkundigen individuele gezondheidszorg, verpleegkundigen niveau 2, stagiairs) verder begeleiden. Er zullen 52 begeleiders worden opgeleid die deze begeleiding zullen leveren. Aan de hand van een checklist en een set hulpmiddelen zullen deze begeleiders de nieuw in dienst getreden werknemers de eerste maanden opleiden en begeleiden.
     
  • Optimalisatie gebruik PUUR:
    Brabantzorg wil het gebruik van PUUR optimaliseren door zowel gedragsveranderingen als systeemveranderingen door te voeren. Zo hebben de medewerkers minder tijd nodig voor administratieve taken en meer tijd over voor hun cliënten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.