Blended behandeling, tenzij… | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Blended behandeling, tenzij…

Raadthuys GGZ is binnen haar zorg al langer actief met en geïnteresseerd in e-health. Het biedt grote kansen om de kwaliteit van zorg te verbeteren en om de zorg beter en goedkoper te organiseren. Als gevolg van de corona-epidemie is er meer dan ooit behoefte aan zorg op een tijd en plek die past voor cliënten. Het is nu daarom hét moment om op te schalen met de inzet van e-health.

In het licht van grote toekomstige ontwikkelingen (zoals beschreven in de SER-verkenning “Zorg voor de Toekomst van juni 2020”) wil Raadthuys GGZ de toegang tot kwalitatieve zorg overeind houden. Dit door cliënten meer regie te geven en zelfredzaamheid te stimuleren, cliënten en mantelzorgers meer mogelijkheden te geven (zodat de afhankelijkheid van behandelaren afneemt) en door medewerkers te ontlasten. Raadthuys GGZ heeft ervaren dat een slimme inrichting en toepassing van technologie hier enorm aan kan bijdragen. Raadthuys GGZ wil dit graag opschalen en uitbreiden, zodat de impact voor alle belanghebbenden vergroot kan worden. Dit zal worden gerealiseerd door breed in te zetten op behandeling vanuit een “blended behandeling, tenzij…” visie.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.