Circulaire Events | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Circulaire Events

In het project “Circulaire events” wordt door zes ketenpartners gewerkt aan verminderen van het gebruik van materialen en grondstoffen tijdens het ontwerpen en uitvoeren van evenementen.

Het organiseren en draaien van een evenement is vervuilend. De afgelopen jaren is er samen met de opdrachtgevers en toeleveranciers al een flink aantal duurzame stappen gezet. Echter op het materialenvlak bij evenementen ligt de lat hoog. Vanwege vaak het eenmalige karakter van evenementen, het hoge niveau van luxe-uitstraling en het relatief lagere kostprijs gedeelte van de gebruikte materialen wordt er vaak en makkelijk gekozen voor eenmalige oplossingen.

Door in werkelijke evenementen aan te tonen dat het gebruik van circulaire oplossingen in de evenementen industrie werkt en waarbij er niet wordt ingeboet op kwaliteit en uitstraling laten we zien dat wij als ketenpartners een forse verbetering kunnen realiseren op het verminderen van het gebruik van materialen en grondstoffen t.b.v. de uitvoering van een evenement.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.