Circulaire PVC schuim reclameborden | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Circulaire PVC schuim reclameborden

Circulaire PVC schuim reclameborden Het product dat we circulair willen gaan ontwerpen, produceren en organiseren is PVC schuim. PVC schuimplaat is een bijzonder licht materiaal. Door het lichte gewicht zijn de platen niet bijzonder stijf. Hierdoor is het breed toepasbaar binnen diverse sectoren. Dit Circulaire Keten Project richt zich op toepassing van PVC geschuimde platen in het reclamesegment. Dit geschuimde kunststof plaatmateriaal laat zich goed bewerken en bedrukken/beplakken met stickers.

In de huidige situatie kunnen deze platen na (her)gebruik alleen gedowncycled worden in de vorm van PVC folie welke toegepast kan worden in de vacuĆ¼mvorm industrie. Het doel binnen dit project is deze platen te kunnen recyclen zodat ze weer terug ingezet kunnen worden als PVC schuimplaten ten behoeve van reclameborden. Door het in kaart brengen van de gehele keten, het vastleggen en afstemmen van de verwachtingen en de behoeften is het de bedoeling te gaan werken aan product- en procesontwikkeling zodat we de keten kunnen gaan sluiten, circulair kunnen maken. Een professioneel ingerichte PVC schuim reclameborden keten die optimaal samenwerkt waardoor het mogelijk is 95% van de totale PVC schuimplaten productie uit 100% gerecycled materiaal bestaat binnen een periode van 2 jaar na afloop van dit Circulaire Keten Project.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.