Dutch Energy Solutions | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Dutch Energy Solutions

PIB gastechnologie Golfregio ondertekend

 

Op woensdag 3 december 2014 heeft Bas Pulles, directeur Internationale Programma’s namens RvO samen met FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming in het bijzijn van minister Kamp van Economische Zaken en de Qatarese  minister Mohammed bin Saleh Al-Sada van Energie en Industrie zijn handtekening gezet onder een Partners for International Business-programma (PIB).

 

Dit PIB programma richt zich op het verbeteren van de positie van Nederlandse toeleveranciers in de gasindustrie in de Golfregio. Het programma zet hierbij in op kennisuitwisseling en tijdige betrokkenheid bij projecten in Koeweit, Qatar en de Verenigde Arabische Emiraten. De Nederlandse overheid helpt het cluster bij het realiseren van de doelen en helpt daarmee eventuele handelsbelemmeringen wegnemen voor de gehele sector in deze regio. Het cluster bestaat uit de volgende Nederlandse bedrijven en/of kennisinstellingen: DNV GL, Gemco International, Association IRO, Petrogas, TNO, Tradinco Instruments en Stork Technical Services.

 

Landen in de Golfregio horen bij de werelds belangrijkste olie en gas exporteurs. In deze landen is veel behoefte aan kennis en ervaring om het gaswinningsproces efficiënter, innovatiever, duurzamer en veiliger te maken. Bedrijven uit het cluster bieden deze kennis en technologie.

 

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.