Field Reporter | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Field Reporter

Het betreft de ontwikkeling van een videotoepassing waarbij het mogelijk wordt om het verhaal achter de data te ontsluiten.. Op deze manier krijgen tekst en getallen een gezicht en gaat rapportage niet alleen meer spreken, het biedt daarnaast waarde voor externe communicatie alsook voor het versnellen van interne leerprocessen.

• Authentieke en transparante communicatie, consistent weergegeven
Field Reporter stelt teams, projecten en mensen in staat om hun (duurzame) impact te laten zien; geen specifieke kennis vereist, snel, leuk en kosteneffectief.
• Ontsluit het verhaal van wie dan ook, waar dan ook.
Script technologie maakt het voor klanten mogelijk eigen verhaallijnen te ontwikkelen en deze te delen met leverancier, partner of medewerker. Tot ziens lange en saaie emails / formulieren
• Zien is geloven
Betrek klanten, financiers en/of aandeelhouders simpelweg door ze deelgenoot te maken van inspirerende voorbeelden, bijzondere lessen of voortgang, daarzaamheid.
• Verrijk je verhaal met data
Met geavanceerde ‘tagging’ en data integratie worden video rapportages verrijkt. Achteraf zoeken naar relevante content is daarmee eenvoudig.

Url: www.fieldreporter.co

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.