Gedragen visie op inzet e-health bij Zorggroep Ena | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Gedragen visie op inzet e-health bij Zorggroep Ena

Zorggroep Ena is aan aanbieder van zorg en ondersteuning in de regio Barneveld, Scherpenzeel en Voorthuizen. Vanuit drie locaties wordt, aan een groep van zo’n 270 cliënten, zorg en ondersteuning geboden.

Zorggroep Ena verwacht dat er in de toekomst in haar verblijfslocaties, vrijwel uitsluitend plaats is voor cliënten met een zeer zware zorg- of ondersteuningsbehoefte. Haar aanleunwoningen zullen prima geschikt zijn voor cliënten met een forse behoefte, die met de (toekomstige) mogelijkheden prima in staat zijn om zelfstandig te blijven wonen.

Waar de behoeftes van haar cliënten veranderen, veranderen de behoeftes van de zorgprofessionals mee, alsmede de mogelijkheden hier invulling aan te geven. Technologie speelt hierin een enorm belangrijke rol.

In de Koers 2026 heft Zorggroep Ena beschreven wat haar visie is op (langdurige) zorg en ondersteuning en welke rol Zorggroep Ena hierin en op welke wijze wil gaan vervullen. Vanzelfsprekend maakt Domotica en ZorgTechnologie onderdeel uit van deze Koers, echter vraagt dit om sterke een verdieping. Zorggroep Ena wil komen tot een breed gedragen visie op de inzet van e-health bij het realiseren van haar doelen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.