Het onderzoeken van de haalbaarheid voor een universeel systeem voor lokale systeemintegratie en beslismethodes in industriële energienetten. | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Het onderzoeken van de haalbaarheid voor een universeel systeem voor lokale systeemintegratie en beslismethodes in industriële energienetten.

De doelstelling in het Energieakkoord is de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te krijgen. Binnen de industriële gebouwde omgeving kan deze doelstelling vooralsnog alleen gehaald worden door gebruik te maken van een combinatie van duurzame energieopweken opslagmethoden. Alleen door een slimme besturing tussen de verschillende individuele onderdelen kan een optimale werking worden gerealiseerd. Het koppelen van dergelijke systemen is complex op zowel economisch, technologisch, juridisch en organisatorische aspecten. Daarom wordt een haalbaarheidsstudie verricht om de risico’s van een ontwikkelingsproject te reduceren.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.