Huisartspraktijk te 's-Gravenhage | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Huisartspraktijk te 's-Gravenhage

De huisartspraktijk wil e-health implementeren, verstevigen en bestendigen. Sinds de uitbraak van de Corona pandemie worden minder mensen gezien op de praktijk en meer mensen op afstand geholpen. De cliënten hebben vaak angst om naar de praktijk te komen. Om besmettingen met COVID-19 zo veel mogelijk te beperken is het noodzakelijk het bezoek aan de praktijk te beperken tot alleen het absoluut noodzakelijke.

Om toch goede zorg te kunnen verlenen en contact te kunnen onderhouden met onze cliënten of hun mantelzorgers zet de huisartspraktijk in op een betere hulp op afstand. Dit wil men bereiken door een geïntegreerde telefonie-oplossing die de bereikbaarheid van de praktijk verbetert, door het creëren van thuiswerkplekken, en door het aanbieden van diverse e-health oplossingen zoals beeldbellen, online consulten, beveiligd versturen van foto’s en een chatfunctie. Om een en ander mogelijk te maken is nieuwe hardware nodig of moet hardware op de praktijk worden geüpdatet. De medewerkers moeten worden getraind en de cliënten geïnformeerd. De samenwerking tussen de praktijk en zorgverleners in de wijk wordt geïntensiveerd en verbeterd door de nieuwe mogelijkheden. Met de middelen die de praktijk wil inzetten kunnen alle patiënten in theorie worden bereikt.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.