Langer zelfstandig thuis door visie op slimme e-health | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Langer zelfstandig thuis door visie op slimme e-health

Stichting Werken Metzorg biedt, als maatschappelijke onderneming, dagbesteding en ambulante begeleiding aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen zij in regio gemeente Groningen en omgeving.

Stichting Werken Metzorg staat voor zowel regionale als eigen opgaves. Het blijven bieden van hoogwaardige extramurale zorg met een teruglopende vergoeding en beschikbare hoeveelheid personeel. Stichting Werken Metzorg ziet e-health als kans om effectievere extramurale zorg te verlenen door reistijd te elimineren. Hierbij ontbreekt het echter nog aan kaders/visie om deze kansen goed aan te kunnen grijpen.

In de toekomst wil Stichting Werken Metzorg dezelfde kwaliteit van zorg blijven leveren, ondanks de genoemde uitdagingen. Binnen dit traject werkt Stichting Werken Metzorg aan het ontwikkelen van een gedragen visie op het gebied van e-health. Dit moet het mogelijk maken om de hoogwaardige extramurale zorg die Stichting Werken Metzorg eigen is, op eenzelfde en warme wijze aan te bieden binnen de groep extramurale cliënten. Dit met als doel dat deze cliënten met een beperking langer zelfstandig thuis kunnen wonen wonen, meer werkplezier voor medewerkers en efficiënter tijdsgebruik door inzet van e-health, zodat er meer tijd overblijft voor waardevolle en warme zorg.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.