Let's walk @ Home | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Let's walk @ Home

Zorggroep Noord- en Midden-Limburg richt zich op de opschaling, implementatie en het borgen van de inzet van de Wolk heupairbag voor cliënten van Groene Kruis Thuiszorg (De Zorggroep) met een verhoogd valrisico en/of valangst.

De Wolk is een lichte en comfortabele heupairbag, die onder de kleding (dus onzichtbaar) wordt gedragen. De airbag vult zich met lucht bij een val, waardoor de heup wordt beschermd tegen letsel.

Ondanks diverse uitdagingen, wil De Zorggroep deze e-health oplossing ook voor haar cliënten binnen de thuiszorg in zetten. Dat doet zij vanuit haar ambitie om bewoners in gemeenschappen te ondersteunen, om zo lang mogelijk zelfredzaam te zijn in en met hun omgeving. Daarbij wordt vanuit Positieve Gezondheid gekeken naar wat iemand zelf wil en nodig heeft.

Ambitie van De Zorggroep is om aan het eind van het project de e-health toepassing succesvol toe te hebben gepast en duurzaam te hebben geborgd.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.