Low-code platform voor chatbots en voice assistenten | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Low-code platform voor chatbots en voice assistenten

Maxwell Labs BV is de specialist op het gebied van chatbots en voice assistenten voor de e-commerce industrie en ontwikkelt een low code platform waarmee klanten zelf chatbots en voice assistenten kunnen configureren, analyseren en verbeteren. E-commerce bedrijven willen graag zelf templates inrichten en beheren voor chat en voice dialogen.
Met een low code platform zouden retailers bijvoorbeeld een chatbot kunnen opzetten die consumenten ondersteunt met productzoektochten, aankopen alsmede een chatbot die updates verstuurt over een bestaande bestelling. Het opzetten van dergelijke workflows vereist een bouwpakket waarmee toegang geboden wordt tot bot-technologie en integraties met bestaande e-commerce systemen.
Met de bot-technologie en het low code platform kunnen e-commerce bedrijven tijd en geld besparen alsmede in staat worden gesteld om zelf verbeteringen door te voeren.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.