MD Geluidsrail | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MD Geluidsrail

De MD Geluidsrail is een slimme geluidswerende toevoeging aan bestaande vangrailsystemen. Het zorgt voor reductie van geluidsoverlast voor omwonenden dichtbij provinciale wegen. MD Geluidsrail bestaat uit een combinatie van materialen dat simpel op bestaande vangrails kan worden geplaatst. Plaatsing van MD Geluidsrail heeft een minimale impact (fundering loos) en relatief lage kosten.

Het haalbaarheidsonderzoek is nodig om te bepalen of materialen, technieken en de benodigde informatie aanwezig is bij partijen. Verder moet er onderzoek worden gedaan naar de verkeerstechnische uitvoerbaarheid naar de compatibiliteit met de huidige infrastructuur bij provinciale wegen en het wegenonderhoud.

In eerste instantie zal er door Metadecor onderzoek worden gedaan naar materialen en technieken of het idee realiseerbaar is. Er zal er in de daaropvolgende fase een verkenning zijn waarin uitgebreid gesproken zal worden met diverse partijen zoals wegbeheerder en onderhoud- en reparatieorganisaties en organisatie met een kennis van het geluid.

Contactpersoon

Herman Pel, MetaDecor

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.