Medido Vivago Laurens | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Medido Vivago Laurens

Laurens wil een project opstarten ter ondersteuning van cliënten die extramuraal wonen en steun nodig hebben bij medicatietoediening, actieve en passieve alarmering en controle van dagritme.

Laurens wil dit bereiken door de verdere opschaling van twee verschillende e-health technologieën in een nieuw integraal werkproces. Alle thuiszorgmedewerkers zullen dit nieuwe werkproces gaan omarmen, om zo een zo groot mogelijke populatie te verzorgen met dit nieuwe werkproces.
Per cliënt wordt bekeken welke technologieën worden toegepast, om zo goed aan te kunnen sluiten op de behoeftes van deze cliënt.
Het gaat om de volgende technologieën:

  • Medido: automatische medicijndispenser waarmee Farmaceutische telezorg door thuiszorgmedewerkers aan thuiszorgcliënten kan worden geleverd. De Medido reikt op het juiste moment de juiste medicatie aan en signaleert indien deze medicatie niet op tijd is uitgenomen.
  • Vivago Care Watch voor het meten van slaap, activiteit en circardiaans ritme met in het systeem ook passieve alarmering en actieve alarmering.
    De leefstijlmonitoring vindt plaats door speciaal opgeleide professionals die dagelijks contact houden met de cliënten, hun mantelzorgers en zorgprofessionals.
Om dit te bewerkstelligen wordt middels een nieuw werkproces de verschillende e-health technologieën in een integraal nieuw zorgproces ingezet.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.