MIT-R&D-Samenwerkingsproject | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MIT-R&D-Samenwerkingsproject

Bewustwording rondom de schade die harde muziek/geluid aan de oren kan achterla-ten, wordt steeds groter. Hierdoor wordt het gebruik van (foam)oordoppen een steeds normalere gang van zaken. (Foam) Oordoppen worden gebruikt op werkplekken als in de bouw en het leger, maar ook op grote muziek evenement.

De impact van deze oordoppen op het milieu is groot en laat en enorme footprint ach-ter. Een oplossing is een geheel bio-afbreekbaar product dat geen schade aan het mili-eu of de omgeving geeft.

KNN, een specialist in het ontwikkelen van alledaagse biobased producten, en Safe Ears, specialist in het ontwikkelen van oordoppen, willen samen een bio afbreekbare oordop op de markt brengen. Daarbij kent de oordop na gebruik ook de functie als zaadje voor een plant en/of bloem. De oordop, genaamd de Flowerplug, is een geheel nieuw, duurzaam en biobased, concept in een bestaande (grote) markt, dat een stevige footprint kent.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.