MIT-R&D-Samenwerkingsproject | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MIT-R&D-Samenwerkingsproject

Door toekomstige (Global) veranderingen in de supply chain, zijn zowel kleine vervoer-ders als de grote logistiek dienstverleners genoodzaakt om andere logistieke business-modellen te ontwikkelen. Binnen de transportsector worden er mogelijkheden onderzocht om de lege kilometers tegen te gaan. Hierdoor maakt de transportsector een beweging naar meer cross chain oplossingen. Om die reden stijgt de vraag naar 4Cs (Cross Chain Control Center). Om 4Cs mogelijk te maken zijn bedrijven op zoek naar bouwstenen waar 4C mogelijk mee worden gemaakt.

Op basis van alle hiervoor genoemde punten willen Dialogues Technology en Xigrix Nederland een innovatief logistiek Cloud platform ontwikkelen dat uitermate geschikt is om al deze veranderingsprocessen, binnen de Global Logistics & Supply Chain, te on-dersteunen. Met het platform moet 4C worden versimpeld en de hoeveelheid lege kilo-meters worden verlaagd.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.