MIT-R&D-Samenwerkingsproject | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MIT-R&D-Samenwerkingsproject

In dit project ontwikkelen Addcomp Holland (Nijverdal) en Labii Holding (Eindhoven), geza-menlijk closed skin microgranulaat op basis van laagviskeuze additieven. Dit maakt onder andere de productie van antifoggingfolies, van grote toegevoegde waarde in de glastuinbouw, mogelijk. Hiervoor heeft men nauw contact met een launching customer. Laagviskeuze addi-tieven kunnen nu erg slecht of zelfs helemaal niet ingezet worden in het produceren van functionele kunststoffen. Wanneer dat wel zou kunnen, heeft dat grote economische en duur-zaamheidsvoordelen in allerlei branches.

Men ontwikkelt technieken om de kleverige of anderszins moeilijk te verwerken additieven volledig te omhullen met een hard laagje (de skin). Door twee verschillende processingtech-nieken te ontwikkelen, kan met zowel hoogsmeltende als laagsmeltende materialen verwerken.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.