MIT-R&D-Samenwerkingsproject | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MIT-R&D-Samenwerkingsproject

De doelstelling van het project is het mogelijk maken van cytologie geschikt voor maligne lymfomen ten einde een voorspellende marker te ontwikkelen om zo patiënten, beter bij die persoon passende, medicijnen en behandelmethodes aan te bieden voor in eerste instantie lymfoom patiënten en in een later stadium dikke darmkanker en longkanker patiënten ten einde een lastenverlichting voor de patiënt te realiseren en een mogelijke remissie dan wel genezing te bewerkstelligen dan wel een langere levensduur te verwezenlijken aangaande de desbetreffende patiënt.

De ontwikkeling is zonder meer uniek te noemen. Hij kan plaatshebben omdat men in het consortium exact de juiste combinatie van kennis, creativiteit en praktische skills samen hebben kunnen voegen. Door de kennis en kunde van beide laboratoria te koppelen kunnen genetische en eiwit-specifieke veranderingen worden gecorreleerd en een bijdrage leveren aan een snellere en accuratere diagnostiek en mogelijk bij het identificeren van patiënt specifieke drugable targets. Juist door de combinatie van kennis, ervaring, creativiteit en praktische skills creëert dit project de setting waarin alle deelnemers van elkaar leren, maar vooral door elkaar verder kunnen leren en nieuwe competenties kunnen verwerven.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.