MyMoves | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

MyMoves

MyMoves gaat een product ontwikkelen dat inzetbaar is voor meerdere kwetsbare groepen.

In eerste instantie richten wij ons op ouderen en mensen in een rolstoel. Doel is om mensen actiever te laten worden door bewegen leuk te maken. Dit doen we door een totaaloplossing te creëren die bestaat uit sensoren die de hele dag informatie verzamelen over het loop-en rijgedrag van de gebruiker. Deze sensoren worden gekoppeld aan het MyMoves beweegspel. In het beweegspel wordt meer bewegen beloond. Dit spel kan de gebruiker alleen of samen met anderen spelen. Maak nieuwe beweegvrienden en speel het spel samen waarbij je tegelijkertijd werkt aan je fitness. Zo kun je ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen leren kennen en kun je elkaar helpen en stimuleren. Een betaalbare en schaalbare oplossing ook zonder een betaalde coach. Doordat het beweegspel zich steeds aanpast blijft het leuk en uitdagend om te spelen en daarnaast is MyMoves een open platform waarop eenvoudig nieuwe spellen aangeboden kunnen worden zodat er steeds weer wat nieuws te beleven is. Via het online platform kan de gebruiker ervoor kiezen om hun beweeg informatie te delen met anderen: met een begeleider, coach of fysiotherapeut om nog specifiekere adviezen of tips te krijgen. MyMoves is het leuke alternatief om alleen of samen aan je fitheid te werken. Je werkt op je eigen tempo aan je conditie, zit lekkerder in je vel en vergroot je veerkracht en zelfstandigheid.

In het haalbaarheidstraject ligt de focus op het uitwerken van het game concept, waarvoor we ten eerste een samenwerking gaan opzetten met een ervaren speler op het gebied van Serious Game creatie. Om de game goed te laten aansluiten bij de doelgroep gebruiken we expert en gebruikers interviews om meer inzicht te krijgen in relevante doelgroepen en wat hen beweegt. De game concepten worden vervolgens voorgelegd aan de gebruikers om de ideeën verder te verrijken en aan te scherpen.

Hieraan gekoppeld is het verder in kaart brengen van de business case. Wat zijn verwachte aantallen, welke prijspunten zijn acceptabel en waar zit toekomstige potentie. Daarnaast werken we verder uit hoe we het product verder in de markt gaan zetten en welke partners we daar verder voor nodig hebben.

2M Engineering realiseert innovatieve gezondheids-en industriële sensor oplossingen. 2M Engineering is in 2004 opgericht en heeft afgelopen jaren een trackrecord opgebouwd op innovatieve product realisatie, industrialisering en IP generatie. Inmiddels werken er 20 mensen bij het bedrijf.

Contactpersoon

Coen Lauwerijssen
T. +31 40 8080 230

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.