Naar een passende en gedragen visie op e-health | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Naar een passende en gedragen visie op e-health

Thuiszorg Aura is een jonge multiculturele zorgorganisatie met 55 cliënten in de regio Doetinchem, met als specialisme het leveren van zorg en advies in eigen taal en cultuur.

Thuiszorg Aura vindt het belangrijk dat onze cliënten zo comfortabel en lang mogelijk thuis kunnen wonen. Een van de manieren om kwalitatieve goede en persoonlijke zorg te kunnen blijven verlenen aan al haar cliënten is door middel van de inzet van e-health toepassingen. De opgave is om ook met gebruik van e-health toepassingen adequate kwalitatief goede opvolging en ondersteuning te verlenen bij complexere zorgvragen, en dit vanuit dezelfde culturele achtergrond van deze cliënten. Samen met adviesorganisatie Proscoop Extra wil Thuiszorg Aura een gedragen visie op e-health ontwikkelen, die zowel past bij haar medewerkers als cliënten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.