Omring, op naar een klantgerichte wijkverpleging | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Omring, op naar een klantgerichte wijkverpleging

Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland, de kop van Noord-Holland en op Texel. Omring levert verzorging tot gespecialiseerde verpleging. Van behandeling tot revalidatie, zowel thuis als in de 26 woonzorglocaties.

Activiteit A: versterking en verbetering van deskundigheid teams wijkverpleging door middel van intervisie en intercollegiale toetsing.

Activiteit D: inzet digitale vragenlijst Positieve Gezondheid, gecombineerd met RAI, verbetert zelfredzaamheid cliƫnten.

Activiteit F: logische toegangsbeveiliging wijkverpleegkundigen moet leiden tot meer beschikbare capaciteit in het primaire zorgproces en lagere ervaren problematiek op ICT ondersteuning.

Activiteit G: het realiseren van preventieve oog zorg bij cliƫnten thuis, ter verlaging van de zorgkosten, betere samenwerking in de keten en inzet van technologie voor preventieve oog zorg.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.