Ondersteuning digitale visie en strategie | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ondersteuning digitale visie en strategie

doccs huisartsen stelt zichzelf ten doel om een gelijkwaardige relatie tussen patiënt en de dokter te bereiken met de beste service tegen de laagste kosten. Om dat te bereiken is de inzet van innovatie en technologie essentieel.

Een eerste belangrijke stap die doccs afgelopen jaren al heeft genomen is het ontwikkelen van de, door zowel patiënt als dokter erg gewaardeerde, doccs app waarmee de patiënt direct met zijn dokter appt. Leidend hierbij zijn zelfregie en zelfmanagement van de patiënt.

Nu is het tijd om vooruit te kijken: welke ambitie heeft doccs en welke rol speelt digitalisering daarin? Welke maatschappelijke ontwikkelen staan de huisartsenzorg te wachten en hoe kan doccs daarin een rol spelen?

Middels het herijken en opstellen van de digitale visie en strategie bestendigt doccs de overkoepelende strategie en krijgt het de komende jaren grip op marktontwikkelingen, partnerships en data.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.