Opschaling beeldbellen en implementatie behandelondersteunend platform | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Opschaling beeldbellen en implementatie behandelondersteunend platform

Libra Revalidatie en Audiologie is een aanbieder van specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking in Midden- en Zuidoost-Brabant.

Met het opschalen van e-health applicaties videobellen en het online behandelplatform wil Libra R&A haar zorg- en dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen en de zorg nog meer inrichten op het centraal stellen van de klant.
De ambitie is dat de klant binnen een paar jaar daadwerkelijke regie over het eigen herstelproces kan hebben. Dat er sprake is van samen keuzes maken ten aanzien van de behandeling. Dat klanten beschikken over een PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving) waarmee zij gemakkelijker inzicht krijgen in hun eigen voortgang en zij zelf keuzes kunnen maken ten aanzien van het delen van informatie met anderen. Én dat klanten altijd kunnen kiezen voor online behandeling en ondersteuning als dat voor hen beter past zonder dat die keuze de kwaliteit van behandeling negatief beïnvloedt, behandelen volgens het principe online waar mogelijk en face-to-face waar nodig.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.