RTI Blockchain | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

RTI Blockchain

RTI Blockchain is een online platform waarop alle soorten Reusable Transport Items (RTI) eenvoudig geregistreerd kunnen worden, vrij uitgewisseld kunnen worden met andere aangesloten deelnemers en eenvoudig te volgen zijn waardoor het mogelijk wordt om de administratie over deze RTI efficiënter te kunnen voeren.

Op het platform wordt iedere uitwisseling van RTI tussen deelnemers centraal (maar anoniem) geregistreerd waarbij automatisch het saldo (balans van RTI) en de waarde (het geld ) inzichtelijk is. Dit geeft 100% optimale controle over alle Reusable Transport Items en de daarbij behorende waarde. De technologie is ten alle tijden (live) actueel en betrouwbaar en maakt het mogelijk om alle leveringen en retouren centraal te registreren waarbij automatisch het saldo en het geld overgeboekt worden indien beide partijen akkoord zijn.

Het platform RTI Blockchain is bedacht om een oplossing te bieden voor de huidige problemen rondom de administratie van verschillende RTI’s. Administratie kost momenteel veel tijd en al snel meerdere FTE’s. Het brengt onnodige kosten met zich mee door inefficiënte kilometers en misverstanden over saldo en betalingen; een aantal bedrijven krijgen geen geld in ruil voor fusten, andere krijgen het dubbel als er niet goed opgelet wordt. Fusten worden gestolen, ergens verkocht of ingeleverd in ruil voor geld, de regelementen zijn niet van deze tijd en de hoeveelheid verschillende (papieren) administraties zorgen niet voor overzicht en duidelijkheid.

RTI Blockchain is 100% betrouwbaar en inzichtelijk. Alle RTI zijn traceerbaar voor zowel item-beheerders (eigenaren) als deelnemende partijen. Op het platform beschik je direct over actuele informatie betreft transacties, bewegingen en saldo’s. Regels/algemene voorwaarden worden altijd nageleefd door middel van Smartcontracts en één centraal platform voor alle verschillende soorten fust.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.