Samenwonen+ | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Samenwonen+

Laurens werkt in de gemeenten Barendrecht en Capelle aan den IJssel, Lansingerland en Rotterdam en is actief in verpleging en verzorging, thuiszorg en kortdurende en revalidatiezorg.

Laurens borduurt voort op de succesvolle implementatie van het eerste project 'Uitrol Thuisplusflats'. De wijkverpleegkundigen hebben samen met (t)huismeesters en welzijnswerkers in diverse ouderencomplexen signaleringsoverleggen opgezet. Nu wil Laurens met de corporaties waarmee zij al prima samenwerkt, en met enkele nieuwe corporaties, in andere ouderencomplexen eenzelfde signaleringsoverleg opzetten. Het resultaat is straks een netwerk van signaleringsoverleggen waarin advance care planning en preventie gemakkelijk kan worden gerealiseerd. De coaching en aandacht die de wijkteams (met de wijkverpleegkundigen aan het hoofd) krijgen, zorgen voor een olievlekwerking binnen een ouderencomplex door het opzetten van gezondheidsspreekuren, aandacht voor preventie en Betekenisvol Leven. Kwetsbare ouderen zijn op deze manier sneller in beeld. Laurens noemt dit Samenwonen+.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.