Scoozy, de nieuwe generatie scootmobiel | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Scoozy, de nieuwe generatie scootmobiel

In een groeiende markt van mensen die slecht ter been zijn waar huidige oplossingen nauwelijks inspelen op nieuwe mogelijkheden in technologie en styling, is er Scoozy, de nieuwe generatie scootmobiel die slim, veilig en fun is.

 

Scoozy is de eerste toepassing op een nieuw mobiliteitsplatform dat voorbereid is op toekomstige nieuwe toepassingen in light electric vehicles en speelt in op toenemende behoefte aan last mile solutions voor zowel personen- als goederenvervoer. Met functionaliteiten als 4-wheel drive, over-the-air-monitoring, elektronische besturing en slimme sensoren biedt Scoozy een veelzijdig platform met enorme toegevoegde waarde.

 

In 2019 leveren we de eerste serie aan de eerste klanten. Scoozy heeft een gepatenteerd instapsysteem en zal onafhankelijk gecertificeerd zijn voor de Europese markt. Inmiddels is er belangstelling vanuit tientallen landen voor Scoozy. In 2019 zetten wij organisatie, product, productie klaar voor verdere opschaling in 2020.

 

Scoozy wordt ontwikkeld én geproduceerd in Nederland. Tot nu toe werd met een investering van 1.35M de eerste serie ontwikkeld. Met toekomstige rondes financieren we verdere opschaling, internationalisering en kostprijsreductie. Geïnteresseerde investeerders nemen contact op met Job van de Kieft – CEO van Scoozy. info@scoozy.nl

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.