Slimme Klok BBrain draagt bij aan kwaliteit van leven zorgcliënt | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Slimme Klok BBrain draagt bij aan kwaliteit van leven zorgcliënt

Esdégé-Reigersdaal levert intramurale zorg en extramurale zorg. Zij streeft ernaar om cliënten zelfstandig te houden en zo lang mogelijk thuis te laten wonen of een thuis te organiseren.

Het centrale doel van Esdégé-Reigersdaal is het leveren van een bijdrage aan kwaliteit van leven voor cliënten. Esdégé doet dat onder het motto: "Mensen met een beperking kiezen zelf hoe zij leven; wij ondersteunen hen daarbij".

In dit project wil Esdégé-Reigersdaal de e-health toepassing BBrain Family inzetten om cliënten meer zelfstandigheid en eigen regie te geven en haar medewerkers te ondersteunen. Door onder andere repeterende werkzaamheden, zoals het geven van reminders gedurende de dag, door de BBrain Family te laten uitvoeren. Door de inzet van andere zorgtechnologieën is er al bekendheid met de uitrol en implementatie van een nieuwe zorgtechnologie in de organisatie.

De gestelde doelen zullen binnen het innovatiecluster diverse positieve resultaten gaan opleveren voor de cliënten, voor de cliëntbegeleiders en mantelzorger, waarbij voorop staat dat de kwaliteit van leven voor de cliënten zal verbeteren en kwaliteit van dienstverlening door de zorgverlener wordt verhoogd, met minder werkdruk en meer voldoening.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.