Spraakoplossingen voor de zorg | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Spraakoplossingen voor de zorg

35% van de beschikbare zorgcapaciteit gaat verloren aan administratie en verslaggeving. Met de spraakherkenning van Attendi ontstaat complete documentatie, zonder dat het ten koste gaat van de beschikbare tijd en aandacht voor patiënten en cliënten.

Speech Service

De Speech Service van Attendi maakt het voor zorgprofessionals mogelijk om altijd en overal veilig een rapportage in te spreken. Dit bespaart veel tijd en frustratie en zorgt voor complete rapportages. De spraakherkenning is geoptimaliseerd voor de zorg en werkt daardoor met een hoge nauwkeurigheid. De Speech Service is eenvoudig te integreren in bestaande softwareoplossingen via de API en installatie componenten.

Lees hier meer over de Speech Service: https://attendi.nl/speech-service/

Assistent

De Assistent van Attendi volgt het gesprek tussen arts en patiënt en zet medisch relevante informatie direct om in bruikbare documentatie. Met behulp van de Assistent van Attendi kunnen artsen zich volledig richten op het opbouwen van een relatie met de patiënt.

Lees hier meer over de Assistent: https://attendi.nl/assistant/

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Attendi? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking: https://attendi.nl/contact/

Contactgevens:

Website: www.attendi.nl
Tel: +31 (0)20 2101928
Email: info@attendi.nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/36142231

Adres: H.J.E. Wenckebachweg 123, 1096 AM, Amsterdam

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.