Sustonable | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Sustonable

SUSTONABLE is een brand van Innovative Stone Technologies BV. Wij hebben een nieuw revolutionair dun en ultra licht gewicht composiet steen plaatmateriaal ontwikkeld. De samenstelling van het product bestaat uit kwarts mineralen met als bindmiddel gerecycled PET, afkomstig van plastic flessen uit onder meer huishoudelijk afval. Zowel de technologie als productsamenstelling zijn uniek en gepatenteerd. Toepassingen zijn onder meer keukenbladen, badkamer wandpanelen en mogelijk op termijn wandpanelen buiten.

Begin 2017 zijn wij geselecteerd voor het accelerator programma HighTech XL.

De grootste keukenbladfabrikant van Nederland, Dekker Zevenhuizen, is onze belangrijkste launching customer en een van onze huidige investeerders. Daarnaast zijn SUEZ, BOM en High Tech XL aandeelhouders.

In 2017 hebben wij een MIT haalbaarheidssubsidie ontvangen van de Provincie Noord-Holland voor het onderzoeken van de marktpotentie voor badkamerwandpanelentoepassingen.

Eind 2018 zijn we geselecteerd voor het pilot programma Kunststof Verpakkingsmateriala als Grondstof. Tevens hebben we een Horizon2020 SME feasibility study subsidie toegewezen gekregen van de EU.
Investeerders kunnen te allen tijde contact opnemen over mogelijkheden tot investeren.

 


Contactgegevens:
Laurens van Graafeiland CFO
lvangraafeiland@sustonable.com
06-285 65 175
www.sustonable.com

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.