Toekomstbestendige Onplanbare Nachtzorg regio Oss-Uden-Meierijstad | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Toekomstbestendige Onplanbare Nachtzorg regio Oss-Uden-Meierijstad

Laverhof biedt wijkverpleging en persoonlijke verzorging voor tijdelijke of langere duur, zodat cliënten langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Het werkgebied betreft Schijndel en Heeswijk-Dinther.

Laverhof, Pantein, Brabantzorg, Interzorg en Breederzorg gaan als initiatief nemende partijen zorgdragen voor het realiseren van doelmatige en kwalitatief hoogwaardige onplanbare nachtzorg voor thuiswonende cliënten. Dit volgens een uniforme werkwijze. De concrete uitwerking daarvan vindt plaats door een vooronderzoek waarin een aantal scenario’s worden uitgewerkt met een implementatieplan.
Wanneer het implementatieplan is uitgevoerd en de onplanbare nachtzorg op een herkenbare en aanspreekbare wijze vorm heeft gekregen, kunnen andere zorgpartners in de regio aansluiten.
Het effect is een verbetering van de kwaliteit van zorg: inzet van de juiste deskundigheid bij de zorgvraag, snellere hulp voor onplanbare zorg door kortere aanrijtijden, korte communicatielijnen tussen verpleegkundige nachtzorg, HAP, ambulancedienst en SEH en borgen van toegankelijkheid naar de toekomst toe.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.