TTT Smart Systems | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

TTT Smart Systems

Het plan van de 4 technische universiteiten, Wageningen Research en TNO beogen in gezamenlijkheid een game changing impuls te geven aan de creatie van Smart Systems kennisstarters.

Smart Systems spelen overal een rol in onze maatschappij en economie. Met de onderstaande argumenten, ieder voor zich verder uitgewerkt in de onderliggende plannen, geven wij vorm aan de productieve samenwerking voor meer en betere tech startups. TU Delft, TU Eindhoven, Universiteit Twente, Wageningen Universiteit en Research, TNO en TTT Fund Smart Systems B.V. i.o. (en zijn fondsbeheerder Innovation Industries B.V.) kijken uit naar een nieuwe fase van vruchtbare samenwerking in wetenschap, technologie en valorisatie. De samenwerkende partijen zetten gedurende een periode van 5 jaren een proactieve screening en scouting op naar kansrijke technologieën op het gebied van Smart Systems. Het doel is significant meer kennisstarters op het thema Smart Systems te laten ontstaan. De partners werken samen om nieuwe kennis sneller en effectiever om te zetten in toepassingen door het uitvoeren van technische validaties en business development trajecten. Samen organiseren de partners een ecosysteem waarin meer en in een vroegere fase contact is met mogelijke toepassers van technologie. De samenwerking omvat ook intensief contact met de fondsbeheerder, waardoor kennisstarters makkelijk toegang hebben tot pre-seed financiering. In de projectperiode van 5 jaren beogen de partners tussen 10 en 20 kennisstarters op deze wijze van een eerste financiering te voorzien.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.