Visievorming e-health – Beter Thuis Wonen | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – Beter Thuis Wonen

Beter Thuis Wonen biedt thuiszorg en -ondersteuning in de regio Drenthe, Gelderland, Groningen en Overijssel. Deze regio heeft – net als andere regio's – te maken met een aantal forse uitdagingen, zoals een toenemende zorgvraag door vergrijzing van de bevolking, capaciteitstekort van zorgprofessionals en het toegankelijk houden van de zorg.

Doel:

Beter Thuis Wonen wil graag een visie ontwikkelen voor de inzet van zorgtechnologie, die gedragen wordt door de belanghebbenden.

De inzet van zorgtechnologie vereist een visie vanuit Beter Thuis Wonen op dit gebied, passend bij de organisatie. Beter Thuis Wonen gaat echter verder dan alleen het ontwikkelen van een visie; zij ziet het belang in van draagvlak voor de visie om een duurzame implementatie te garanderen. Om deze reden wil Beter Thuis Wonen juist belanghebbenden betrekken in het proces van visievorming. Alleen op die manier kan de inzet van zorgtechnologie volledig geïntegreerd worden in het werkproces.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.