Visievorming e-health – Het Maanderzand | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – Het Maanderzand

Het Maanderzand is nog echt een klassiek wooncentrum, gelegen in Ede. Een (t)huis waarin zorg de boventoon voert: de zorg voor elkaar. Waar de cliënt wordt gekend en gewaardeerd. Als mens met een uniek verhaal, een verleden én een toekomst.

Daarnaast levert Het Maanderzand thuiszorg aan cliënten in de omgeving. Wanneer de situatie hier niet meer houdbaar blijkt, stromen cliënten door naar het wooncentrum. Het Maanderzand investeert in kwaliteit van zorg en ondersteuning, waarbij persoonsgerichte zorg het uitgangspunt is.

Het Maanderzand wil graag bereiken dat de inzet van e-health een vast onderdeel gaat worden binnen haar zorgaanbod. Het Maanderzand wil zo ver gaan, dat bij de opname of indicatiestelling al kan worden gekeken of voor de vraag (de behoefte) van de klant e-health kan worden ingezet. Het Maanderzand wil de verandering bereiken dat de inzet van e-health van nice to have naar need to have gaat.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.