Visievorming e-health – PGVZ | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – PGVZ

PGVZ is actief in de regio die reikt van Apeldoorn tot aan Steenwijkerland, met als hart de omgeving IJssel-Vecht.

Binnen de zorg is innovatie, het in de breedste zin van het woord verbeteren van kwaliteit en efficiëntie in de zorg, een belangrijk thema. E-health is daar een belangrijk onderdeel in. Alleen door te innoveren kan de zorg betaalbaar en beschikbaar worden gehouden, voor iedereen die dat nodig heeft.

PGVZ merkt dat de ontwikkelingen zo snel gaan, dat zij soms al van start gaan met innoveren, zonder dat er een gedegen visie aan ten grondslag ligt. Dit vanuit enthousiasme, urgentie en/of bewegingen die gezamenlijk met collega's lokaal en regionaal worden ingezet.

De doelstelling van de visievorming is om binnen PGVZ een organisatie-breed gedragen beleid op e-health te ontwikkelen en dit vast te leggen in een beschrijvend document. Dit document zal worden gebruikt als "kapstok", die PGVZ helpt om zich de komende jaren optimaal door te ontwikkelen op het gebied van e-health.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.