Visievorming e-health – RIBW | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – RIBW

RIBW Arnhem & Veluwe Vallei (RIBW) biedt begeleiding bij wonen, leven en werken aan volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar met een psychische kwetsbaarheid, op het moment dat hun leven op meerdere gebieden is ontwricht.

Een van de speerpunten in het beleid van RIBW is gericht op (innovatieve) technologische toepassingen om cliënten goed te ondersteunen bij hun herstel, medewerkers te ontzorgen in hun werk en het borgen van de veiligheid van cliënten en medewerkers.

Een goede visie op de bijdrage van e-health zal RIBW helpen om uit het enorme aanbod de goede keuzes te maken en de juiste stappen te zetten voor de implementatie hiervan in de praktijk. Op termijn moeten toepassingen op het gebied van e-health beschikbaar zijn voor alle cliënten die daar baat bij hebben. Om te komen tot een gedragen visie op de bijdrage van e-health zullen gesprekken worden gevoerd met belangrijke interne en externe stakeholders. Op basis van deze gesprekken zal een gedragen visie worden geformuleerd, evenals het proces om te komen van idee tot uitvoering. RIBW wordt hierin ondersteund door Aranea.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.