Visievorming e-health – Technologische zorgvernieuwing | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – Technologische zorgvernieuwing

DSV is een VVT-organisatie die zich richt op zorg en ondersteuning die aansluit bij het leven. DSV is actief in gemeenten Katwijk en Lisse. DSV biedt alles aan om zo lang mogelijk thuis te wonen.

Om op de uitdagingen van een groeiende zorgvraag en een krapper en ouder wordende arbeidsmarkt antwoord te geven, is zorgvernieuwing door middel van zorgtechnologie noodzakelijk. Om dit in de juiste afweging van strategische doelstelling en mogelijkheden de juiste keuzes te maken, is het belangrijk een visie document te ontwikkelen om richting te geven. Om te komen tot deze breed gedragen visie, worden in het eerste kwartaal van 2023 verschillende stappen doorlopen om deze visie vast te stellen. Deze visie op technologische zorgvernieuwing heeft als doel uitvoeringskracht in de juiste richting binnen DSV te organiseren én deze ook te borgen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.