Visievorming e-health – Zorgtechnologie BCM Ouderenzorg | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Visievorming e-health – Zorgtechnologie BCM Ouderenzorg

BCM Zorg en Dienstverlening (BCM) levert ouderenzorg in het werkgebied Zuidoost-Groningen (regio Stadskanaal).

Dit gebied wordt gekenmerkt door sterke vergrijzing en ontgroening. Arbeidsmarktkrapte en toename van (complexere) zorg speelt een grote rol. Veel ouderen wonen in huizen die niet geschikt zijn voor complexe zorg. Samengevat kan worden gesteld dat er een grote zorgvraag op de bestaande zorgaanbieders af komt, dat zich kenmerkt door onder andere lange wachtlijsten.

BCM maakt momenteel gebruik van verouderde alarmeringsinstallaties. BCM is op zoek naar een helpende hand voor het vaststellen van een nieuwe visie van de inzet van zorgtechnologie, zodat daaropvolgend de best passende oplossing uit de zorgtechnologiemarkt kan worden gekozen.

Met het bepalen van de juiste visie op zorgtechnologie, wil BCM de juiste keuzes maken. BCM wil met behulp van zorgtechnologie naar smart sensoring op maat. Door het bepalen van de juiste visie op zorgtechnologie voor haar doelgroepen, wil BCM een programma van eisen opstellen. Omdat BCM zelf onvoldoende kennis in huis heeft met betrekking tot de nieuwste ontwikkelingen op zorgtechnologie, wordt hiervoor externe deskundigheid ingehuurd. Met als doel een gedegen visie-ontwikkeling, duidelijkheid verkrijgen van alle kosten, begeleiden van het aanbestedingstraject en advies bij het implementeren en borgen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.