Wall-for-All | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Wall-for-All

Ter reductie van overlast in de vorm van stof, geluid of stank bij bouwprojecten voorzien we in een haalbaarheidsstudie van een modulair concept op basis van uit kunststof vervaardigde elementen. Het betreft opschaalbare productietechnieken waarbij de keuze voor kunststof vrijheid kan bieden op het gebied van vormgeving, kleur en de mogelijkheid tot integratie van technologie met overlast beperkende eigenschappen. Buiten functionaliteit en gebruiksgemak zijn herbruikbaarheid en recycleerbaarheid eveneens belangrijk.

De elementen zijn grotendeels hol ter integratie van sub-modules voor afvangen van stof en stank en absorptie van geluid. Beschikbare en nieuwe technologieën worden onderzocht op integratie en toepasbaarheid. Verder in hoeverre geometrie van de kunststof elementen afgestemd zou kunnen worden op de (inwendige) functionaliteiten. Te denken valt aan weerkaatsing van geluid en ook aan luchtgeleiding.

Buiten leefbaarheid verbeterende eigenschappen, worden zaken als afscherming en bescherming, ongeoorloofde toegang en diefstal beschouwd. Tenslotte zal ook stilgestaan worden bij onderwerpen als robuustheid, industrialisatie, logistiek en communicatie.

Contactpersoon

Paul Simons – Innovation & Technology

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.