Werken vanuit de visie: 'thuis waar het kan en klinisch als het moet' | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Werken vanuit de visie: 'thuis waar het kan en klinisch als het moet'

In dit project wil De Zorgcirkel telemonitoring en telebegeleiding zoveel mogelijk stimuleren bij revaliderende/herstellende kwetsbare ouderen, die na een opname in het ziekenhuis en een revalidatie/hersteltraject in een van onze locaties thuis verder revalideren/herstellen.

Middels telemonitoring en telebegeleiding kan de cliënt contact hebben met de behandelaar om de voortgang van revalidatie/herstel te bespreken, oefeningen te laten zien en vragen te stellen. Naast een bezoek aan huis door de behandelaar of een bezoek van de oudere op een van de locaties, kan hiermee meer begeleiding en ondersteuning geboden worden. Dit ondersteunt het ontslag naar huis. Er hoeft minder gereisd te worden door cliënten en behandelaren.

In dit traject wil De Zorgcirkel aan thuis revaliderende revalidanten zo snel mogelijk tablets in bruikleen geven en ze goed begeleiden in het gebruiken van de telemonitoring en telebegeleiding applicatie. Het multidisciplinaire projectteam zal de behandelaren trainen in het begeleiden van cliënten die gebruik gaan maken van deze telemonitoring en telebegeleiding.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.