Zelf, thuis en digitaal als het kan | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Zelf, thuis en digitaal als het kan

De ene chronische ziekte is de andere niet en revalideren na een heup- of femurfractuur is heel anders dan na een CVA. Toch heeft Sensire de laatste jaren geleerd, dat er vaak een gemene deler zit in het zorgproces. Je legt niet hetzelfde vast en krijgt niet dezelfde vragen, maar iedere patiënt heeft na een diagnose vragen die vooral opkomen in het dagelijks leven thuis en soms al weer vergeten zijn zodra er een vervolggesprek is met de arts.

Dat is waar Sensire mee aan de slag gaat in de komende drie jaar. Vanuit de Why en de behoefte van zorgprofessional en patiënt/klant wordt bekeken hoe het ideale zorgproces eruitziet en welke technologie daarbij ondersteunt, zodat

  • de chronisch zieke of de persoon met een cognitieve stoornis zo snel mogelijk en zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven.
  • revalidanten de regie voeren over hun eigen revalidatieproces, met minder ligdagen en een lagere zorgvraag richting thuiszorg bij thuiskomst.
  • zo versneld mogelijk voor een heel scala aan revalidanten en chronisch zieken een vernieuwd zorgpad kan worden ingericht, over de schotten van de thuiszorg en het ziekenhuis heen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.