Ondersteunde projecten door RVO | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Ondersteunde projecten door RVO

Meer artikelen

Bekijk welke projecten een financiële of ondersteunende bijdrage (deels) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben gekregen.

Stel uw eigen projectoverzicht samen door de resultaten te verfijnen op subsidies en financiering, sector, jaar, land en/of provincie. Of geef in het vrije zoekveld een eigen zoekopdracht. Bekijk de resulaten via de lijstweergave of de kaartweergave.

Projecten die wij uitvoeren op het gebied van ontwikkelingssamenwerking vindt u in onze Project Database.

Ook is er voor u een XML-bestand met open data beschikbaar.

 • Aardwarmte Duurzaam Voorne - Duurzaam Voorne

  RNES Aardwarmte

  Aardwarmte project Duurzaam Voorne is een samenwerkingsverband van een groep ondernemers in de regio Tinte (Geo Voorne Holding B.V.), Meewind en Hydreco Geomec (Operator). Het...

  Tuinbouw 2015
 • Trias Westland B.V. - TRIAS Westland

  RNES Aardwarmte

  Trias Westland is een aardwarmteproject met twee aardwarmtebronnen op 2,3 kilometer diepte voor glastuinbouwondernemers in Naaldwijk (Zuid-Holland). Trias Westland heeft het...

  Tuinbouw 2015
 • Gemeente Amersfoort - SDE1500019 Zon

  SDE+

  Zonne-energie in Amersfoort vermogen 0,0900 MW, beschikte productie per jaar 90,00 MWh, looptijd 15 jaar. Het project is gerealiseerd in 2016.

  Zonne-energie 2015
 • Geanonimiseerd - SDE1500028 Zon

  SDE+

  Zonne-energie in Bleiswijk vermogen 0,0500 MW, beschikte productie per jaar 50,00 MWh, looptijd 15 jaar. Het project is gerealiseerd in 2018.

  Zonne-energie 2015

Pagina's

Verfijnen

Verfijnen met facetten